به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، رئیس سازمان گفت: روزانه در خراسان جنوبی ۱۵۰ تن مرغ گرم تولید می‌شود.

مهدی جعفری با اشاره به اینکه هم اکنون مرغ گرم به اندازه نیاز مردم در استان وجود دارد افزود: از ۱۵۰ تن تولید روزانه مرغ گرم ۴۰ تن در استان توزیع می‌شود.

وی بیان کرد: مابقی مازاد نیاز استان به استان‌های سیستان وبلوچستان و کرمان و خراسان رضوی ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو گرم مرغ گرم هم اکنون درخرده فروشی ۵۶ هزار تومان و در مراکز عرضه مستقیم ۵۳ هزار و ۵۰۰ تومان است افزود: به غیر از روز جمعه و ایام تعطیل، مرغ درروز‌های دیگر هفته در  کشتارگاه‌های استان کشتار می‌شود.

جعفری گفت: در ۱۰ ماهه امسال بیش از ۲۲ میلیون قطعه جوجه ریزی شده است که از این میزان ۳۴ هزار تن گوشت گرم تولید شده است.