«لکزایی» فراوری زرشک را موضوعی مهم خواند و گفت: به این منظور سه کارخانه در بخش درح، مرکزی و مود این شهرستان در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی این کارخانه های فراوری بین 10 تا 30 درصد است.

به گفته فرماندار سربیشه ، در این شهرستان، زرشک به عنوان محصولی استراتژیک و مزیت دار با حدود 130 میلیارد تومان عایدی، بالاترین ارزش تولیدات را دارا است. وی در ادامه از برگزاری جشنواره زرشک در روستای هریوند در 23 مهر خبر داد و افزود: با توجه به جاذبه های بصری مزارع زرشک، جشنواره زرشک در این روستا برگزار می شود.

لکزایی برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات فراوری شده زرشک و... را در کنار برگزاری جشنواره ازدیگر اقدامات پیش رو عنوان کرد و با بیان اینکه در این زمینه از ظرفیت صندوق های خرد زنان استفاده می شود، گفت: علاوه بر معرفی جاذبه های بصری، دارویی، اقتصادی و....زرشک، همزمان با نصب سیاه چادر تولیدات عشایر نیز عرضه خواهد شد.

وی از مهمترین مشکلات کشاورزان به پایین بودن قیمت اعلام شده توافقی زرشک اشاره و ابراز امیدواری کرد: با پیگیری های صورت گرفته شاهد افزایش قیمت خرید توافقی زرشک تر به ازای هر کیلوگرک 18 تا 20 هزار تومان باشیم.

محمدرضا لکزایی با اشاره به پایین بودن قیمت خرید توافقی زرشک از کشاورزان، سطح زیر کشت زرشک شهرستان سربیشه را دو هزار هکتار اعلام کرده و گفت: پیش بینی می شود امسال 9 هزار تن زرشک تر و سه هزار تن زرشک خشک از سطح باغات شهرستان برداشت شود.

فرماندار سربیشه با بیان اینکه در شهرستان سربیشه دو هزار خانوار (بیش از 6 هزار نفر) در زمینه زرشک فعالیت دارند، پایین بودن قیمت توافقی زرشک را با توجه به هزینه های جانبی و... زرشک به ضرر کشاور دانست.

وی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری جشنواره زرشک شاهد برایند و خروجی مثبتی برای کشاورز در زمینه قیمت خرید توافقی مناسب، فروش خوب و از بین رفتن مشکلات باشیم.