به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، سرپرست سازمان گفت: 30 درصد زعفران استان در شهرستان قائنات تولید میشود.
محمدحسین اکبری در جشنواره زرشک و زعفران اظهار داشت: حدود 30 درصد زعفران خراسان جنوبی در شهرستان قائنات تولید میشود و بیشترین سطح زیر کشت زعفران استان نیز مربوط به این شهرستان است.
وی با بیان این که زعفران در الگوی کشت استان جایگاه ویژهای دارد، افزود: در بحث برداشت این محصول خیلی به سمت کار صنعتی نرفتهایم و لازم است شرکتهای دانشبنیان در جریان برداشت بهداشتی و آسان زعفران دست کمک کشاورزان باشند.
به گفته وی هر چه زعفران بهداشتیتر برداشت شود به همان نسبت بیشتر میتوان آن را به صادر نمود.
وی با اشاره به کاهشی شدن برداشت زعفران در خراسان جنوبی ادامه داد: برای این که بتوانیم زعفران بیشتری برداشت کنیم باید پیاز زعفران را به زمینهای جدیدی منتقل کرد و زعفرانکار هم از فروش پیاز زعفران درآمد کسب خواهد کرد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به این که 20 درصد زرشک استان نیز در شهرستان قائنات تولید میشود اضافه کرد: زرشک و زعفران هویت خراسان جنوبی است.
اکبری با اشاره به خرید توافقی زرشک و زعفرانهای پیگیریهایی انجام شده است ادامه داد: خرید تضمینی تنها برای دو محصول گندم و روغن داریم و بقیه محصولات بهصورت خرید توافقی و حمایتی است.
به گفته وی اکنون قیمت زرشک تر در خراسان جنوبی در مقایسه با سال قبل 60 افزایش قیمت دارد و قیمت هر کیلو زرشک تر 40 هزار تومان است. وی تصریح کرد: امسال برای خرید توافقی زرشک 50 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
Terms & Conditions
Subscribe
Report