به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی سرایان، جلسه ستاد برداشت ساعت 10 صبح مورخه 14/02/1398محل سالن جلسات مدیریت جهاد کشاوری بر گزار گردید . در ابتدای جلسه آقای مهندس صفایی ضمن خوش آمدگویی به حاضران جلسه ضرورت تصمیات مناسب جهت حمایت از قشر کشاورزان را یاد آوری نمودند و در ادامه آقای بردبار مسئول مکانیزاسیون  گزارشی از سطوح زیر کاشت غلات و تعداد کمباین و دروگر بومی و فعال در زمینه برداشت ارائه نمودند.

در ادامه مدیر محترم جهاد کشاورزی آقای مهندس سلیمانی نقطه نظرات لازم را در خصوص نظارت بر برداشت ، خرید و سایر وظایف کارشناسان مدیریت درطول فصل برداشت را ارائه نمودند .

 

ردیف

شرح اقدامات

مسئول پیگیری

1

مقرر گردید تا اکیپ نظارت بر برداشت در شهرستان و در مراکز  جهاد تشکیل گردد تا در طول فصل برداشت بر کیفیت کار کماین ها و دروگر ها و نیز قیمت کارکرد آنها ،  نظارت مستمر انجام شود .

مدیریت و

مراکز جهاد کشاورزی

2

مقرر گردید نرخ ساعت کارکرد بر اساس نرخ واقعی و مرضی الطرفین اعلام و تعیین شود و با عنایت به نظر کلیه حاضرین در جلسه و نظر مالکین کمباین تصمیمات زیر اتخاذ گردید: به ازائ هرساعت کارکرد کمباین های مدل1055 - 955 : 1100000 ریال –  کمباین کاه کوب به ازاء هر مخزن 1000000 ریال – هر ساعت کارکرد دروگر : 350000 ریال -  بیلر ( برای هر قالب 10 کیلویی : 1600 ریال)

ساعت کارکرد برای هر هکتار حداکثر: کمباین 5/2 ساعت و دروگر 4 ساعت تعیین شد و مدت کمتر از نیم ساعت به میزان نیم ساعت محاسبه شود.

توضیح :  توافقات خارج از نرخ مصوب  می باید بین مالک کمباین و کشاورز صورتجلسه گردد ، در غیر آن نرخ مصوب  ستاد برداشت شهرستان مبنای کار می باشد.

کارگروه نظارت ، فرمانداری

در صورت وجود شکایت و تایید کارگروه نظارت مبنی بر ایجاد خسارت ، پیگیری شکوائیه با اداره اداره صنعت و معدن و تجارت می باشد

3

مقرر گردید به مالکین کمباین و دروگر ها اطلاع رسانی شود تا جهت در یافت تسهیلات تعمیرات اقدام و جهت تامین سوخت مورد نیاز در سامانه سوخت ثبت نام نمایند.

مراکز جهاد کشاورزی ،  مکانیزاسیون

4

ضمن هماهنگی با نیروی انتظامی مقرر گردید تا جهت نظارت بر حمل و نقل محصول گندم و خروج کمباین ها از شهرستان در مبادی ورودی شهرستان همکاری لازم انجام پذیرد و در این خصوص مجوز صادره از سوی مدیریت جهاد کشاورزی مبنای اقدام باشد. همچنین تردد کمباین در شانه خاکی جاده باشد و از تردد آنها در جاده های اصلی جلو گیری بعمل آید. مقرر شد مراتب تخلف به پلیس 110 گزارش تا پیگیری انتظامی صورت پذیرد. بعلاوه اصول رعایت حفاظتی در انبار نگهداری محصول برداشت شده ، به کشاورزان اطلاع رساانی گردد.

نیروی انتظامی ، مدیریت جهاد کشاورزی

رانندگان و مالکین کمباین

5

مقرر گردید اطلاع رسانی کافی انجام شود تا برداشت با حضور مالک  مزرعه انجام گرفته و جمع آوری محصول در کوتاهترین زمان انجام شود تا از بروز هر گونه خسارت احتمالی جلو گیری گردد.

مراکز جهاد کشاورزی

رانندگان و مالکین کمباین

 

6

ضد عفونی کمباین های بومی و مهاجر از سوی واحد حفظ نباتات پیگیری شود و قبل از فصل برداشت ضد عفونی و نصب بر چسب ضد عفونی انجام شود و صدور حواله سوخت مشروط به اخذ برچسب ضد عفونی و معاینه فنی باشد.

اداره بهبود تولیدات گیاهی

7

به منظور تجهیز و آمادگی مراگز خرید محصول گندم و جو ضد عفونی انبار های ذخیره  انجام شود .  

اداره تعاون روستایی و مراکز خرید و کارگروه نظارت شهرستانی

8

کمیته فنی مدیریت با محوریت آشنایی کارشناسان ناظر ، مراکز جهاد کشاورزی  و ستاد مدیریت با انواع ریزش ها . استاندارد آن و   تنظیمات کمباین برگزار گردد .

اداره بهبود تولیدات گیاهی ، اداره ترویج و مکانیزاسیون