حضور مدیریت جهاد کشاورزی ، مدیر شعبه مرکزی بانک کشاورزی ، معاون اعتبارات بانک ، مدیریت توسعه و سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی و کارشناسان بانک کشاورزی برگزار و موارد ذیل به تصویب رسید: پیروجلسه 08/03/1401 تعداد 127 فقره پرونده به مبلغ 710 میلیارد ریال از طریق سامانه سیتا ثبت وبر اساس اعلام دکتر رحیمی و آقای ربیعی 124 فقره به بانک اعلام گردید.
اولویت پرداخت مرغداریهای سطح شهرستان بیرجند میباشد.
صورتهای مالی در بحث مردمی سازی یارانهها براساس اظهارات آقای دکتر رحیمی منقضی اعلام گردید.
مدت پرداخت تسهیلات 9 ماهه اعلام گردیده است.
اختلاف بین مبلغ معرفی شده درسامانه سیتا و دستورالعمل مربوطه در خصوص پرداخت 50 درصد میزان معرفی شده اعلام گردد.
پیرو جلسه ویدیو کنفرانس ریاست بانک کشاورزی اعلام نموده مقررگردیده است صورتهای مالی و گواهی ماده 186 قانون بررسی تمهیدات مردمی سازی یارانه ها صرفا براساس معرفی جدید می باشد در صورتیکه از 50 میلیارد گذر نماید از تهران مجوز اخذ گردد و در صورتیکه مشتری در سنوات قبل زیر 50 میلیارد تسهیلات داشته باشد در حال حاضر به عنوان مثال 49 میلیارد دیگر معرفی شده باشد نیازی به بررسی صورتهای مالی و... نخواهد بود و مقررگردید بر این اساس اقدام گردد.
در خصوص ابهام وارده به ظرفیت واحد میان قیمت های مبالغ بانک و مبلغ معرفی شده از سامانه سیتا و مردمی سازی یارانه ها در دام یا طیور صنعتی در جلسه دیروز ویدیو کنفرانس به این مسئله رسیدگی گردیده است و تعهدات ناشی از مردمی سازی یارانه ها به صورت جداگانه و مازاد بر مبنا می باشد و هیچ محدودیت و منعی نخواهد داشت.
با عنایت به اینکه در بررسی تمهیدات مردمی سازی یارانهها علیالخصوص در بحث تضامین ووثایق نظر سایر ادارات از قبل شهرداری، منابع طبیعی، جهادکشاورزی، اداره دارایی، تامین اجتماعی و اوقاف نیز دخیل می باشند مقرر گردیدموضوع به نحو مقتضی از طریق فرمانداری، استانداری و... جهت همراهی با تیم کارشناسی بانک هماهنگ و در انجام امور تسریع گردد.
مختومه شدن بیش از هزار و ششصد( 1600 ) پرونده تخلف در شعب تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی/پروندههای تخلفی ثبت شده از سوی جهادکشاورزی بیرجند در اولویت بررسی است
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی بیرجند حسین حسن پور، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره ابه اینکه از ابتدای سال جاری هزار و نهصد و شصت وهفت (1967 ) پرونده تخلف وارد شعب تعزیرات حکومتی استان شد، اظهار داشت: هزار و ششصد و جهل وهشت پرونده ( 1648 ) تاکنون مختومه شده است.
وی با بیان اینکه پروندهها در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و بخش بهداشت، دارو و درمان بوده است.
وی اظهار داشت: در بخش کالا و خدمات ۹۵۳ پرونده در این مدت وارد شعب تعزیراتی شده و ۷۸۵ پرونده مختومه شده است.
وی مبلغ محکومیتی پروندههای این بخش را 4،233،712،000 ریال اعلام کرد و گفت: درج نکردن قیمت، ارائه ندادن فاکتور خرید و گرانفروشی سه عامل مهم تخلف این پروندهها بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی بیان کرد: در بخش قاچاق کالا و ارز ۸۷۸ پرونده وارده و ۷۵۷ پرونده نیز در شعب تعزیرات حکومتی استان مختومه شده است.
وی ادامه داد: متخلفان این بخش که بیشتر مربوط به حمل کالاهای موضوع قاچاق، خرید کالای قاچاق و ورود یا خروج از مسیرهای غیرمجاز یا بدون انجام تشریفات گمرک بوده که به پرداخت 271،248،278،000 ریال جریمه محکوم شدند.
حسنپور تصریح کرد: در بخش بهداشت، دارو و درمان نیز در ۲ ماه اخیر ۱۳۶ پرونده وارده و ۱۰۶ پرونده مختومه شد و متخلفان به پرداخت 520،060،000 ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
وی افزود: رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی و عرضه و تحویل کالای غیربهداشتی از جمله مهمترین تخلفات پروندههای بخش بهداشت، دارو و درمان در استان بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی عنوان کرد: در روند اجرای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها پروندههای تخلفی که از سوی سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت تشکیل میشود را خارج از نوبت و به صورت ویژه رسیدگی میکنیم.
وی تاکید کرد: اختیارات شعب تعزیرات حکومتی سطح استان مانند سراسر کشور در مدت اجرای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها افزایش یافته است.