مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان از تخصیص بیش از یک تن شکر یارانهای برای توزیع در بین 36 زنبوردار خبر داد.
نصیرائی گفت: این میزان شکر برای تغذیه اواخر زمستان و اوایل پاییز زنبورداران تخصیص یافته و توسط اتحادیه زنبورداران در بین فعالان و تولیدکنندگان این بخش توزیع میشود.
وی با تاکید بر ضرورت تغذیه درست کلنیهای زنبور عسل به خصوص در اواخر فصل زمستان و اوایل فصل بهار به علت احتمال اتمام ذخیره عسل داخل کندوها افزود: در اواخر فصل زمستان و اوایل فصل بهار در پی مساعد شدن هوا، زنبورها به تدریج به بیرون از کندو رفته و نیاز غذایی آنها افزایش می باید و بر همین اساس، تغذیه دستی آنها برای جلوگیری از تلفات ضروری است.
مدیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: هم اکنون اغلب زنبورداران و تولیدکنندگان ، کلنیهای خود را برای زمستان گذرانی به استان های شمالی و حتی مناطق جنوبی و گرمسیر کشور منتقل کردهاند و بازگشت آنها به شهرستان از نیمه فصل بهار آغاز میشود.
وی از برداشت 3.7 تن عسل محصول عسل از حدود 36 مزرعه پرورش زنبور عسل در شهرستان درمیان طی سال جاری خبر داد و میانگین تولید عسل از کندوی مدرن در زنبورستانهای شهرستان را 6 کیلوگرم اعلام کرد.
نصیرائی تعداد کندوهای مدرن زنبور عسل شهرستان را بیش از 652 ذکر کرد و زنبورداری را یکی از بهترین رشته های حوزه کشاورزی بخصوص برای جوانان که تازه پا به عرصه فعالیت های کشاورزی گذاشته یا قرار است بگذارند دانست و مزیت های نسبی اقتصادی این حوزه را به نسبت سرمایه ثابت و درگردش موردنیاز آن بالا دانست ولیکن کسب تخصص و تجربه را مهمترین فاکتور این حوزه کاری در بخش کشاورزی وعامل اصلی موفقیت ذکر کرد.