به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی شهرستان سیدمحسن نصیرائی با اعلام این خبر گفت : کلاس آموزشی شناخت بیماری تب مالت با مشارکت اداره دامپزشکی در روستای تاریخی فورگ با حضور اهالی روستا برگزار گردید.
وی تصریح کرد : هدف از برگزاری این کلاس آشنایی با بیماری هزار چهره ای است که دامداران هرروزه در مواجهه به ابتلای آن هستند و درصورت عدم شناخت از این بیماری عواقب جبران ناپذیری در کمین آنان است. این کلاس در فضایی باز و با رعایت فاصله گزاری اجتماعی مناسب برگزار گردید . دکتر زارعی مدرس این کلاس پس از ارائه آموزش های لازم از دامداران خواست : با توجه به شرایط کنونی جامعه از مصرف شیر و فرآورده لبنی غیر پاستوریزه اکیدأ خودداری نمایند و حتما شیر را قبل از مصرف به مدت 20 دقیقه بجوشانند و سپس مصرف نمایند. دامداران بایستی توجه نمایند از تماس مستقیم با ترشحات دامی بخصوص در مواقع سخت زایی و یا سقط دام اجتناب نمایند تا دچار بیماری تب مالت نشده و از عوارض آن مصون بمانند.همچنین باید از رها سازی جنین و بافتهای رحمی سقط شده ماده و یا مصرف آن به عنوان خوراک گوشتخواران به دلیل آلودگی شدید ، خودداری نموده و به طریق بهداشتی دفن گردد .