به گزارش روابط عمومی مدیرجهادکشاورزی گفت: کشت الگویی چغندر علوفه‌ای پاییزه در سال زراعی 1401-1400  شهرستان درمیان در سطح 0.5 هکتار با رقم تین باله انجام شد. نصیرائی چغندر علوفه ای را به عنوان یک گزینه تغذیه ای انعطاف پذیر و با کیفیت دانست که در فصل پاییز،زمستان وبهار می تواند مورد طیف وسیعی از دام ها شما گاوهای شیری،گوساله های پرواری و دام های سبک قرار گیرد.وی ارزش غذایی بالا، مقاومت به خشکی و شوری، تولید علوفه با ارزش غذایی، درصد انرژی و مواد غذایی بالا عملکرد تولید بالا را از مزایای چغندر علوفه‌ای عنوان کرد. 



مدیر جهاد کشاورزی درمیان گفت طی بازدیدی که از مجتمع گلخانه ای شهرستان درمیان در مورخ 1400/7/20 در معیت معاونت اعتبارات بانک کشاورزی استان جناب آقای مهندس غنچه صورت گرفت. با 4 نفر از متقاضیان واحدهای در حال ساخت از نزدیک به مشکلات ایشان رسیدگی شد و دستورات لازم در خصوص تسهیلات اعطایی در حال پرداخت ارائه شد. نصیرائی همچنین افزود از واحدهای احداثی قبل با تسهیلات عاملیت بانک کشاورزی و کیفیت تولید ایشان نیز بازدید شد. وی افزود به لطف پروردگار تولیدکنندگان صنعت گلخانه ای شهرستان درمیان از تولید رضایت داشته و استقبال فزاینده‌ای از این صنعت در شهرستان به وجود آمده به نحوی که ۱۵ واحد سه هزار و100متری همزمان در حال اجرا و ساخت می باشند. وی در پایان افزود مشکلاتی برای تامین برق و آب مجتمع وجود دارد که از مسئولین استانی تقاضای رسیدگی لازم را دارم.



باتوجه به نزدیک شدن زمان برداشت طلای سرخ در شهرستان مدیرجهادکشاورزی شهرستان توصیه های بهداشتی درخصوص جمع آوری گل وخشک کردن زعفران اشاره کرد.نصیرائی گفت: هنگام برداشت گل زعفران و پاک کردن گل ها، حتما از ماسک و دستکش استفاده و سایر الزامات بهداشتی رعایت گردد.

وی همچنین عدم استفاده از سموم حشره کش خانگی جهت مبارزه با پشه و مگس در محل خشک کردن زعفران و بمنظور کاهش بار میکروبی گفت: از پخش کودهای دامی غیر پوسیده همزمان با اولین آبیاری خودداری گردد.

نصیرائی در ادامه گفت: از جمع آوری و حمل گل­های زعفران در ظروف نامناسب و کیسه­های بزرگ که سبب فشردگی گل­ها و آلودگی محصول شده اجتناب گردد

وی تاکید کرد جهت حفظ کیفیت زعفران، کاهش آلودگی های میکروبی، افزایش ارزش افزوده محصول و صرفه جویی در زمان، برای خشک کردن زعفران از دستگاه های خشک کن و اتومات مخصوص زعفران استفاده شود.در صورت خشک کردن سنتی زعفران از پارچه تمیز و کاغذ کالک و کاغذ مخصوص استفاده نموده و زعفران در محیط های مناسب (دارای درب و پنجره ها با توری ضد حشره و تهویه مناسب) جهت جلوگیری از کپک زدگی و کاهش بار میکروبی خشک گردد. (از روزنامه، پارچه رنگی، کیسه شیمیایی، نخ رنگی(قالی) دور دسته ها به هیچ وجه استفاده نشود).

نصیرائی درپایان گفت: جهت حفظ کیفیت و وضعیت ظاهری، زعفران خشک شده را در ظروف آلومینیومی، شیشه و نیکل نگهداری کنید .



در این خصوص با محوریت شبکه دامپزشکی جلسه‌ای با حضور معاونت محترم فرماندار، فرماندهی محترم سپاه شهرستان ،بخشداران محترم، رئیس شبکه بهداشت و درمان در مدیریت جهاد کشاورزی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا با پخش تصاویری از مشکلات ،سختی ها و شرایط دشوار کار دامپزشکی مراتب توسط رئیس محترم شبکه دامپزشکی شهرستان به جمع حاضرین رسید در ادامه فرماندهی محترم سپاه شهرستان ضمن تشکر از فعالیتهای صورت گرفته موانع و مشکلات تولید در بخش صنعت دام و طیور شهرستان درمیان را بیان داشتند و سپس مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان توضیحاتی در خصوص موانع اعتباری که در کار دامپزشکی در تامین واکسن ها و داروهای تاریخ دار وجود دارد بیان نموده و برای موانع تولید دام سبک و طیور شهرستان توضیحاتی و گزارشی از اقدامات صورت گرفته را بیان داشتند و در پایان معاونت محترم فرمانداری تاکید ویژه بر تشکیل کارگروه های تخصصی با حضور کارشناسان مربوطه برای حل فوری برخی مشکلات نمودند و اذعان داشتند که هرچه در توان داشته باشند برای وضع مشکل اعتباری بخش دامپزشکی همکاری نمایند.جلسه نیز با تقدیر و تشکر از همکاران محترم شبکه دامپزشکی به پایان رسید.



مدیرجهادکشاورزی گفت:در اثر سیل اردبیهشت ماه سال جاری قنات دادران به طول تقریبی 800 متر  که به طور 100 درصد تخریب وخسارت دیده بود با همکاری مالکین ومشارکت جهادکشاورزی وبنیاد علوی نسبت به تامین اعتبار وآغاز عملیات بازگشایی قنات اقدام شد، که با تخصیص اعتبار در مجموع 460 میلیون تومان پروژه احیا و مرمت قنات در حال اجرا می باشد که خوشبختانه قنات بعد از حدود 3 ماه کار شبانه روزی بازگشایی اولیه آن به اتمام رسید و عملیات کول گذاری وطوقه چینی قنات در حال اجرا می باشد.



زیر مجموعه ها

بازدید امروز225
بازدید دیروز1937
بازدید هفته225
بازدید کل781198