برگزاری مراسم ولادت حضرت فاطمه(ص)و روز زن؛
در این مراسم مدیر محترم شهرستان سید حسن رضوی گفت:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله طاهرین و صحبه المنتجبین
السلام علیک یا فاطمه الزهرا یا بنت رسول الله یا سیده نساء العالمین من الاولین و الاخرین
روز فرخنده میلاد دخت نبی گرامی اسلام، آن دردانه فاطمه اطهر علیها السلام، همسر ولی و مادر دو امام و همه امامان(ع) و مادر شیرزن کربلا زینب کبری(س) را به همه زنان جهان، مسلمانان و به ویژه ایرانیان وشما حضار محترم تبریک و تهنیت میگویم
فاطمه(س) نه تنها الگو برای زنان بلکه الگویی برای همه انسانهاست
آیا با وجود شخصیتی در میان زنان جهان، همچون فاطمه(س) باز هم نیاز است که از مقام و استعداد و شایستگی و عروج زن سخن گفت؟
فاطمهای که نه تنها الگو برای زنان که الگویی برای همه انسانهاست. فاطمه یعنی شهامت، شجاعت، حقباوری، حقمداری، دفاع از حق، بانویی که محبت و عشق و صفا را به خانه مولایمان برد و آن را الگویی برای همه همسران جهان قرار داد. چه انتخاب زیبایی که روز ولادت فاطمه اطهر و همچنین فرزند صالحش امام راحل(ره) به عنوان روز زن و روز مادر انتخاب شده است.
این بدان معنا نیست که احترام و تکریم زنان و سخن گفتن از حقوق بانوان به این روز اختصاص یابد.اما روز زن و نام فاطمه همان علامتی است که راه را گم نکنیم و بدانیم مسیر راه تعالی بانوان و همه انسانها در چه مسیری قرار دارد.
طبق معیارهای اصیل اسلامی، نه مرد را جنس اول میدانیم و نه زن را جنس دوم
ما طبق معیارهای اصیل اسلامی، نه مرد را جنس اول میدانیم و نه زن را جنس دوم. زن و مرد را در برابر یکدیگر نمیبینیم، زنان در کنار مردان و هر دوی آنها عین هم و مانند هم دارای مقام و کرامت انسانی هستند. نه زن برتر است و نه مرد بالاتر. نه این فرودست و نه آن فرادست است. نه این دون است و نه آن عالی است. هر دو من نفس واحده هستند.
در تاریخ ایرانما، از قرنها پیش زنان برای احقاق حقوق خود به پا خاستند، سخن گفتند، حرف زدند و عمل کردند و مسیر تعالی را پیمودند. از مشروطه تا قبل از مشروطهاش. آن زمان که نهضت تنباکو بود، آن کسی که توانست قلیان را از کنار شاه بردارد و به زمین بکوبد، یک بانوی شجاع بود که این قهرمانی را از خود بروز و ظهور داد و وقتی شاه به او اعتراض کرد، گفت این فتوای مرجع تقلید میرزای شیرازی بزرگ است و شاه را به سکوت واداشت.
زنان و بانوان همان هستند که در نهضت اسلامی و در انقلاب اسلامی نقششان از مردان کمتر نبود. در روز 15 خرداد سال 42 -سخن از 50 الی 51 سال پیش است- صبحگاهان وقتی مردم قم در صحن اجتماع کردند برای اعتراض به دستگیری امام، این زنان قم بودند که چادر به کمر بسته و عکس امام در دست و حتی شمشیر به دست داشتند و وارد صحنه قم شدند و با فریاد یا مرگ یا خمینی، قم را به حرکت در آوردند.
این آغاز نهضت اسلامی ماست که زنان در صف مقدم بودند. از 17 شهریورش و به خاک و خون غلتیده شدن زنان و مردانش و تا 21 و 22 بهمنش، همه جا زنان دوشادوش مردان پرچم انقلاب و نهضت اسلامی را بر دوش داشتند.
در شهرستان انجام شد در این مراسم از بانوان شاغل در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تجلیل به عمل آمد.