به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، مدیر امور باغبانی سازمان با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال هزار تن قارچ در استان تولید شود،گفت: میزان تولید قارچ خوراکی استان در سال ۹۸، ۸۰۰ تن بوده است که این میزان از حدود ۲۱ واحد سنتی و صنعتی تولید و برداشت شده است.

عبدالرضا رضایی با اشاره به اینکه بیشترین میزان تولید قارچ خوراکی استان مربوط به شهرستان سرایان می‌باشد. اظهار کرد: تولید قارچ خوراکی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ کاهش ۲۰ درصدی داشت.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به مصارف قارچ در داخل استان بیان کرد: بخش عمده این تولیدات به استان‌های همجوار خراسان رضوی ، سیستان و بلوچستان و همچنین به استان تهران صادر می‌شود.

گفتنی است که قارچ منبع عظیمی از پروتئین است که بخش اعظمی از پروتئین‌های مورد نیاز بدن انسان را تأمین می‌کند و همچنین قارچ در صنعت داروسازی، درمان بیماری‌های سرطانی، دیابت و فشار خون نیز استفاده می‌شود.