به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان از آغاز برداشت زیره سبز خبر داد وگفت: زمان برداشت زیره سبز از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه خرداد ماه ادامه دارد.

محمدرضا اکبری با بیان این که امسال سطح زیر کشت این محصول در استان ۳ هزار و ۴۱۷ هکتار است، افزود: سالانه از هر هکتار سطح زیر کشت به طور متوسط ۴۵۰ کیلوگرم زیره سبز برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: شهرستان سرایان با داشتن هزار و ۷۵۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت این محصول را در استان به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود امسال از مزارع زیر کشت زیره سبز استان هزار و ۵۴۰ تن محصول برداشت شود.

اکبری با اشاره به این که هر ساله کشت زیره سبز در استان از نیمه آبان ماه شروع می‌شود عنوان کرد: کشت این محصول تا پایان آذر ماه ادامه دارد.

گفتنی است که زیره سبز دارای خواصی از جمله ضددرد، نفخ، باکتری و سرطان و بی حس کنندگی است.