به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبودتولیدات دامی سازمان با بیان اینکه ۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحدهای صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزایش داشته است.
محمد شبانی افزود: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
وی با اشاره به اینکه از جمله نژادهای شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است گفت: گوشتهای تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استانهای همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر میشود.
شایان ذکر است که خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.