به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان گفت: سال گذشته حدود ۹ هزار تن گوشت سفید در شهرستان تولید شد که نسبت به سال قبل آن ۱۶ درصد افزایش یافته است.

سیدمحسن نصیرائی افزود: سال گذشته چهار میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های شهرستان انجام شده است.

وی اظهار داشت: در درمیان ۱۹۴ واحد مرغداری وجود دارد که از این تعداد بیش از ۸۰ واحد فاقد مجوز هستند، رعایت نکردن حریم راه، حریم بهداشتی، حریم محیط زیست و حریم اراضی کشاورزی از جمله موارد غیرمجاز بودن این تعداد واحد مرغداری است.

نصیرائی ادامه داد: ساماندهی و صدور مجوز این مرغداری‌ها نیازمند پیگیری از مرکز است و این مشکل چندین سال است که در شهرستان وجود دارد.

وی شهرستان درمیان را دومین تولید کننده گوشت سفید در خراسان جنوبی معرفی کرد و عنوان کرد: گوشت تولیدی علاوه بر تامین نیاز شهرستان، به استان‌های خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان عرضه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی درمیان با اشاره به اینکه سالانه در هر واحد مرغداری امکان چهار نوبت جوجه ریزی وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به اینکه درمیان دومین تولید کننده گوشت سفید استان است نیاز است که  ذرت و سویا یارانه‌ای بیشتری به شهرستان اختصاص یابد.