به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان از تولید ۸ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ از آغاز امسال در مرغداری‌های خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این مقدار گوشت با کشتار ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ تولید شد.

محموداشرفی گل ارزش گوشت تولید شده در مرغداری‌های استان با توجه به متوسط قیمت گوشت را ۹۱۲ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از این رقم ۳ هزار و ۶۰۰ تن در استان مصرف و ۴ هزار و ۷۰۰ تن به استان‌های همجوار و به صورت منجمد به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان را ۶۲۱ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳ تا ۴ دوره جوجه ریزی دارد.

هم اکنون ۶۲۱ واحد پرورشی مرغ گوشتی با ظرفیت ۹۲ میلیون و ۵۸ هزار و ۵۰۰ قطعه در خراسان جنوبی فعال است.