به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، رئیس سازمان از تولید حدود ۱۱۱ تن محصول ارگانیک در یک سال گذشته در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این محصولات شامل ۱۰۳ تن زرشک، ۲۳۴ کیلوگرم زعفران و ۷ تن و ۶۲۴ کیلوگرم گل محمدی است که سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید شد.

غلامرضا قوسی افزود: در خراسان جنوبی، ۱۵۱ هکتار زمین زیر کشت محصولات ارگانیک است که از این مقدار، ۳۸ هکتار مربوط به زرشک، ۸۴ هکتار مربوط به زعفران و ۲۹ هکتار مربوط به گل محمدی است.

وی بیان کرد: محصولات ارگانیک استان در شهرستان‌های قاین، زیرکوه، سرایان، بیرجند و سربیشه تولید می‌شود که بیشترین آن مربوط به شهرستان‌های زیرکوه و قاین است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استان‌های خراسان رضوی و تهران و همچنین کشور‌های اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده می‌شود.