به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف گفت: برداشت چای ترش از ۲ هکتار سطح زیرکشت این محصول در شهرستان خوسف آغاز شد.

 سید حسن رضوی افزود: چای ترش در دو سال گذشته به صورت آزمایشی در این شهرستان کشت شده که به دلیل عملکرد و سازگاری با شرایط اقلیمی، کشاورزان امسال استقبال خوبی از کاشت چای ترش داشته اند و سطح زیر کشت امسال ۴ تا ۵ برابر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه امسال برای دومین سال در شهرستان خوسف چای ترش به صورت نشایی و دیم کشت شده است، افزود: پیش بینی می‌شود امسال ۱۰۰ کیلوگرم چای ترش خشک از این مزارع برداشت شود.

رضوی گفت: در سال زراعی گذشته حدود ۶۰ هزار نشاء گیاهان دارویی شامل چای ترش، آویشن، مرزن جچوش و بادرنج بویه بین کشاورزان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه چای ترش اواخر اردیبهشت کشت می‌شود، افزود: برداشت این محصول اواخر مهر آغاز می‌شود و تا دی ادامه دارد.