دوشنبه     12/شهریور/1403 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، محمدعلی محمدی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از مزارع زرشک مهمویی در جمع خبرنگاران گفت: سطح زیر کشت محصولات دیم در بیرجند به دلیل خشکسالی از پنج هزار هکتار به ۲۰۰ هکتار رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیرجند کمبود آب، خشکسالی را از جمله عوامل محدود کننده دانست و افزود: علی رغم این شرایط، محصولات استراتژیک خوبی داریم که راه نجات بخش کشاورزی هستند. 

وی با بیان اینکه دو هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات آبی و ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت محصولات دیم داریم، گفت: همچنین هشت هزار و ۸۰۰ هکتار محصول باغی در بیرجند وجود دارد که دو هزار ۸۰۰ هکتار از آن ها شامل زرشک است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیرجند افزود: سطح زیر کشت محصولات دیم ابتدا پنج هزار هکتار بوده که به دلیل خشکسالی به ۲۰۰ هکتار کاهش داشته است.

محمدی با بیان اینکه سالانه قریب به سه هزار و ۳۰۰ تن زرشک برداشت می کنیم، افزود: برای فرآوری زرشک اقدامات خوبی انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیرجند اظهار کرد: راه اندازی بارگاه زرشک بدون استعلام انجام می شود که این امر کمک بزرگی به فر آوری محصول زرشک است.

وی با اشاره به دیگر محصولات استراتژیک بیرجند بیان کرد: هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت زعفران است.

محمدی با بیان اینکه به دنبال افزایش کیفیت محصولات استراتژیک هستیم، گفت: در حال حاضر در هر هکتار، چهار کیلو گرم زعفران برداشت می شود.

 



به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، صبح امروز چهارشنبه ( 2 آبان) تور رسانه ای برداشت زرشک با حضور منصور رضوانی جلال رییس سازمان جهادکشاورزی استان همدان، غلامرضا قوسی رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، داوود حبیبی معاون مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهادکشاورزی، جمعی از مدیران، معاونین استانی و شهرستانی و همچنین با حضور اصحاب رسانه در یکی از باغات روستای مهمویی بخش مرکزی بیرجند برگزار گردید.

 

 

 

 

 



به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، سید جلال مدرسی در همایش تقدیر از واحدی های تولیدی برتر خراسان جنوبی در حوزه صنابع  غذایی گفت: سالانه ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در خراسان جنوبی تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر کشور سیر نزولی داشته است، افزود: در بحث امنیت غذایی گاه صحبت از کمیت می شود در حالی که کیفیت باید مد نظر قرار گیرد.

مدرسی با اشاره به اینکه روزانه ۱۰۰ تن شیر در خراسان جنوبی تولید می شود، ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در بحث تولید غذا مطرح است دو برابر بودن مصرف جهانی گوشت مرغ در کشور ما است.

وی افزود: در خراسان جنوبی سالانه ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در خراسان جنوبی تولید می شود و در این زمینه جایگاه بسیار خوبی در کشور داریم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: در حوزه صنایع غذایی باید به سمت کیفی شدن محصولات برویم.



 

دیدار رییس سازمان جهاد کشاورزی مهندس غلامرضا قوسی از پروژه های بخش کشاورزی شهرستان نهبندان