مدير جهاد كشاورزي سربيشه گفت: ساليانه 120 تن قارچ در شهرستان سربيشه توليدو به شهر هاي همجوار صادر مي شود.

 به گزارش روابط عمومی ،خانم مهندس مریم جوادی بایگی با بیان این مطلب گفت : در شهرستان سربيشه یک واحد تولید قارچ وجود دارد ..وي با بيان اينكه اين واحد هم اكنون 10 سالن (مساحت هر سالن 120 متر مربع) فعال دارد افزود:سالانه 120تن قارچ برداشت و به داخل و خارج استان صادر مي شود و اين مجموعه توانسته براي 10 نفر اشتغال مستقيم ايجاد كندواین واحد سال 95 به عنوان نمونه استانی انتخاب شده است.مدير جهادكشاورزي شهرستان سربيشه در خصوص ويژگي هاي قارچ هاي پرورشي گفت: اصلی ترین تفاوت بین قارچهای طبیعی و قارچهای پرورشی در این است که در هر زمان قارچهای پرورشی قابليت توليد دارند و اين اطمينان وجود دارد كه خوراكي هستند و با اينكه از بقاياي مواد زايد گياهي و صنعتي تغذيه مي كنند سرشار از پروتئين، كلسيم ،فسفر و ويتامين و انواع اسيدهاي آمينه ضروري هستند كه به همين دليل داراي ارزش غذايي بالا بوده و به عنوان طلاي سفيد معروفند.ايشان از ديگر خواص پرورش قارچ استفاده از كمپوست باقيمانده از پرورش اين محصول به عنوان يك كود كامل و مكمل در بحث باغات و محيط هاي گلخانه اي به عنوان سطح بستر و محيط كشت برشمردند.گفتني است اين واحد در سال 84 با راه اندازي يك سالن به مساحت 110 مترمربع و با ظرفيت توليد سه تن قارچ در هر دوره در روستاي هريوند آغاز به كار كرد.