هماهنگی مقدمات تولید نان کامل در شهرستان بشرویه
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه استان خراسان جنوبی، در کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان با حضور پناهی معاون فرماندار، آذری معاون مدیریت جهاد کشاورزی و سایر اعضای مرتبط در فرمانداری شهرستان برگزار شد.
در این جلسه موضوع پخت نان کامل مورد بحث قرار گرفت. پناهی گفت: آرد کامل، کاملِ همه خواص گندم و واجد عمده نیازهای بدن، عامل پیشگیری از عمده بیماریهای شایع در کشور است و کارشناسان معتقدند ۶۵ درصد نیاز تغذیهای بدن را تامین می کند. لذا با توجه به اهتمام موجود برای افزایش مصرف نان کامل در کشور، باید از این فرصت برای بهبود نان مصرفی مردم شهرستان بشرویه بیشترین بهره را برد.
در این جلسه مقرر شد:
🔸در مرحله اول، سه نانوایی متقاضی پخت نان کامل با آرد کامل معرفی گردند.
🔸پیگیری تغییر کارخانه تامین آرد شهرستان برای کاهش هزینه تمام شده نانوایان و بهبود کیفیت نان
🔸پیگیری ایجاد واحد کارگاهی یا کارخانه ای تولید آرد کامل در شهرستان
از دیگر مصوبات جلسه بود.