به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبودتولیدات دامی سازمان با بیان اینکه ۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحدهای صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزایش داشته است.
محمد شبانی افزود: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
وی با اشاره به اینکه از جمله نژادهای شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است گفت: گوشتهای تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استانهای همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر میشود. شایان ذکر است که خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
Terms & Conditions
Subscribe
Report