به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، ظهر روز گذشته (چهارشنبه 5تیر98) رییس سازمان جهاد کشاورزی به همراه مدیرعامل و اعضای صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان، دیداری با نماینده ولی فقیه خراسان جنوبی، در محل دفتر کار ایشان داشتند.
غلامرضا قوسی دراین دیدار با بیان اینکه خراسان جنوبی جزو نخستین استانها است که صندوق حمایت و توسعه بخش کشاورزی در آن ایجاد شده است اظهار داشت: در حال حاضر 11 صندوق شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی و سه صندوق زنان روستایی در استان فعال است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این صندوقها مسائل و مشکلاتی نیز دارند و اگر قرار باشند کار بزرگتری انجام دهند باید منابع مالی بیشتری داشته باشند افزود: طبق قانون وزارت جهاد کشاورزی میتوان قسمتی از منابع مورد نیاز این صندوقها را از طریق فروش اموال مازاد تامین کرد.
وی گفت: در حال حاضر نزدیک 64 میلیارد تومان سرمایه ثبتی این شرکتها است که بخشی بخشی از این سرمایه آورده اعضاء، درصدی سهم دولت و درصدی نیز از محل صندوق مادر تخصصی تأمین شده و از محل این منابع تسهیلات ارزان قیمت مورد نیاز کشاورزان بدون بروکراسی اداری پرداخت میشود.
غلامرضا قوسی افزود: این صندوقها با حضور در سطح شهرستانها و پرداخت تسهیلات توانسته رضایتمندی مردم را کسب کنند.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خراسان جنوبی نیز بیان کرد: هم اکنون 233 تشکل بخش کشاورزی و 17 هزار بهرهبردار این بخش به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات این صندوقها بهرهمند میشوند.
نخعی افزود: نیاز است مسئولان و دستگاههای مربوطه در افزایش سرمایه صندوقهای توسعه بخش کشاورزی همکاری کنند چون تامین منابع مالی و نقدینگی یکی از مشکلات مهم فعالان بخش کشاورزی است.
وی اظهار داشت: 15 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خراسان جنوبی فعال است که از این تعداد 11 صندوق شهرستانی و سه صندوق زنان روستایی است و در این راستا این صندوقها تشکیل شدند تا بهرهبرداران بخش کشاورزی خارج از ضوابط و با حداقل موانع اداری تسهیلات قرض الحسنه را دریافت کنند.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: سرمایه این صندوق در استان 64 میلیارد تومان است که با وجود این سرمایه توانستهایم 600 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کنیم اما ارزش آن نسبت به سالهای گذشته در تامین منابع مورد نیاز اثرگذاری کمتری خواهد داشت.
وی گفت: یکی از رسالتهای جهاد کشاورزی برای محرومیت زدایی ایجاد صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی است.
در پایان نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پیچ و خمهای بروکراسی اداری و سودهای بانکی سرمایه گذار را شکنجه میدهد، افزود: باید در صورتی که امکان دارد خارج از بهرههای سنگین بانکی، مشکلات سرمایه دار را حل کرد تا فرصتها نسوزد و سرمایهاش به تولید برسد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدعلیرضا عبادی، اظهار کرد: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و در بخش صنعت اقدام بسیار مهمی است.
وی با اشاره به اینکه پیچ و خمهای بروکراسی اداری و سودهای بانکی سرمایه گذار را شکنجه میدهد، افزود: باید در صورتی که امکان دارد خارج از بهرههای سنگین بانکی، مشکلات سرمایه دار را حل کرد تا فرصتها نسوزد و سرمایهاش به تولید برسد و هم در زیر بار تحمیل سودهای بسیار استخوانش نشکند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیاری از مشاغل در پای تولیدات صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: کشاورزی جایگاهی دارد که نسبت به بسیاری از مشاغل، شغل اولیه انسان بوده و حیات انسان به آن بستگی دارد. عبادی تصریح کرد: خراسان جنوبی اگر چه استانی خشک و از نظر توسعه کشاورزی دچار مشکل است، اما در راستای کیفیت دادن به کشاورزی شرایط مساعدی دارد که از جمله محصولات ویژه خراسان جنوبی به آن یک ارزش ردیف اول میدهد.
وی ادامه داد: کسانی که در امر کشاورزی خدمات ارائه میدهند، باید طرح و نوآوری و همچنین تغییر نژادهایی که موجب درآمد و کیفیت بیشتر میشود، را مدنظر قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی یادآور شد: امروز به دلیل اینکه دنیا به هم متصل است و جریانات دانش بنیانی در اختیار بشر قرار گرفته، با اندک همکاری با کشاورز میتوان درآمدش را زیاد و کیفیت محصولاتش را بالا برد و در این باب زحمات خوبی کشیده شده اما مهم بهره برداری صحیح است.
Terms & Conditions
Subscribe
Report