به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبودتولیدات دامی سازمان گفت: در راستای نظارت بر کیفیت تولیدات کارخانجات خوراک دام استان که مشتمل بر ۱۲ کارخانه در سطح ۸ شهرستان می‌باشد، از ابتدای سال تاکنون ۱۳۰ مورد نمونه‌گیری و آنالیز آزمایشگاهی صورت پذیرفته است.

محمد شبانی افزود: در آزمایشات انجام شده ۹ فاکتور مهم از تولیدات کارخانجات شامل؛ ماده خشک، رطوبت، پروتئین، چربی خام، خاکستر، کلسیم، فسفر، TDN و انرژی اندازه‌گیری و با فرمول های ابلاغی اتحادیه دامداران استان مقایسه می‌گردد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف معنادار در مقایسات بررسی شده، مراتب تذکر به کارخانجات متخلف اعلام می‌گردد.