به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، سرپرست سازمان و رئیس سومین جشنواره ملی زرشک از تخصیص ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ویژه تشکل‌های کشاورزی استان برای خرید توافقی محصولات مزیت دار استان با اولویت زرشک از کشاورزان استان خبر داد و گفت: همچنین تخصیص ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات با مساعدت وزارت در قالب کشاورزی قراردادی به استان اختصاص یافته است.

محمدحسین اکبری افزود: در کنار برگزاری جشنواره باید فکری برای خرید زرشک از کشاورز اندیشیده شود و به داد کشاورزان برسیم. در غیر این صورت برگزاری صرف جشنواره هیچ دردی از کشاورزان دوا نمی‌کند.

 وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی با تمام توان در خدمت کشاورزان بوده و نقش ما کمک به بهبود قیمت زرشک است، افزود: در حال حاضر زرشک تر خوشه میانگین کیلویی 40-35 هزار تومان خریداری می شود و قیمت زرشک پفکی با کیفیت مطلوب نیز در حال حاضر تا کیلویی 230 هزار تومان در بازار عرضه می­شود.

اکبری از انعقاد تفاهم‌نامه اجرای طرح کشت نو با همکاری بانک تجارت خبر داد و گفت: در اجرای این طرح، افراد حقوقی و حقیقی توسط بانک تجارت اعتبارسنجی می‌شوند و هر تشکل می تواند تا سقف ۵ میلیارد تومان اعتبار جهت خرید زرشک دریافت کند و بانک تجارت تضمین پرداخت هزینه زرشک را در سررسید بعهده می گیرد. به گفته وی همچنین طرح پالیز نیز با مشارکت بانک کشاورزی مشابه طرح بانک تجارت و به نفع کشاورزان اجرایی خواهد شد.

وی از پیشنهاد برگزاری جشنواره زرشک در برج میلاد خبر داد و گفت بر این اساس نظرات مختلف جهت برپایی این جشنواره و ضرورت اهمیت آن جمع آوری می‌شود و قرار است با همکاری اتاق بازرگانی ایران و استان و همچنین اتاق تعاون و سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان جنوبی در این جشنواره افراد مختلف توانمند سرمایه‌گذار در بخش کشاورزی، بیرجندی‌های مقیم تهران و مدیران واحدهای صنایع تبدیلی صاحب برند را در کنار مسئولان جمع کنیم و برای زرشک استان سرمایه‌گذار جذب کنیم. همچنین از زرشک کاران نمونه استان در زمینه تولید محصول باکیفیت و یا تولید دستگاه یا ماشین آلات مرتبط با عملیات زراعت و برداشت تجلیل خواهد شد.

 سرپرست جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی با اشاره به تصویب دو محصول مزیت دار استان در راستای توسعه زنجیره ارزش آن، از دو محصول زرشک و گوهرسنگ استان در این طرح کشوری خبر داد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گفت: در شش ماه ابتدایی سال جاری بیش از 15 هزار و 704 فقره حواله الکترونیکی توزیع کود کشاورزی یارانه‌ای صادر شده است.

احمد احمدنژاد با بیان اینکه سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه‌بندی و مدیریت داده‌های کشاورزی متصل است، افزود: تخصیص کود تنها به کشاورزان و بر اساس اطلاعات ثبت شده درسامانه جامع پهنه‌بندی انجام و از این طریق امکان رصد و کنترل سریع و به روز نوع کود، مقدار و افراد تحویل گیرنده فراهم می‌شود.

وی گفت: از ابتدای امسال تا پایان شهریور ماه 4 هزار و 479 تن انواع کود کشاورزی در استان خراسان جنوبی توزیع شده است.

احمدنژاد افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی مسئولیت تامین، تدارک و توزیع نهاده‌های کشاورزی به خصوص انواع کود‌های کشاورزی را بر عهده‌ دارد و با تمام توان در حال ارسال و توزیع انواع کود به سراسر نقاط استان است تا این نهاده مهم به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه کود‌های کشاورزی موجود در انبار استان قبل از توزیع آزمایش و آنالیز می‌شود کشاورزان می‌توانند با اطمینان کامل از این کود‌ها که با برند شرکت خدمات حمایتی کشاورزی عرضه می‌شود استفاده کنند.



به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، سرپرست سازمان از جذب شانزده نفر ( 16 ) نفر در آزمون استخدامی خبر داد و گفت: این آزمون در فضای کاملاً رقابتی و با رعایت ضوابط اعلامی سازمان اداری و استخدامی کشور توسط جهاد دانشگاهی در خردادماه سال جاری برگزار شده و نتایج پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت از طریق پرتال مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام شده است. بنابراین داوطلبین استخدام در سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی میتوانند با مراجعه به پرتال مذکور به آدرس (hrtc.ir)  از نتیجه و امتیاز خود مطلع شده و از 23مردادماه به سازمان جهادکشاورزی استان مراجعه نمایند .

محمدحسین اکبری ضمن خوش آمدگویی به پذیرفته شدگان برای خدمت در بخش مهم تامین امنیت غذایی، افزود: کلیه پذیرفته شدگان این سازمان که رقم کد ملی آنها زوج می باشد در روز های زوج و سایرین در روزهای فرد میتوانند مراجعه نمایند.
وی ادامه داد: ضمنا روز یکشنبه 28 مردادماه ماه برای کلیه پذیرفته شدگان که به هر دلیل موفق به حضور برای ارائه مدارک نشده اند در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به زمانبندی انجام شده امکان تمدید زمان ثبت نام وجود ندارد و کلیه همکاران مدیریت امور اداری سازمان آمادگی دارند که در مهلت تعیین شده نسبت به تشکیل و تکمیل مدارک مطابق فرایند تعیین شده اقدام نمایند و ابراز امیدواری کرد که بلافاصله بعد از تکمیل مدارک و تشکیل پرونده پذیرفته شدگان که حدودا 5 برابر ظرفیت پیش بینی شده است فرایند کارگروه های مصاحبه طبق زمانبندی انجام شود. وی خاطر نشان کرد کلیه اطلاعیه ها و زمانبندی های تعیین شده از طریق سایت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی قابل دسترسی خواهد بود

گفتنی است که پذیرفته شدگان برای ارایه مدارک به دبیرخانه جذب و استخدام مستقر در این سازمان از روز سه‌شنبه ۲۳ مرداد لغایت یکشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۳ به آدرس بیرجند بلوارشهدای عبادی - سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی - طبقه سوم مدیریت اموراداری اتاق 303  و 309 با در دست داشتن مدارک ذیل مراجعه نمایند؛

مدارک مورد نیاز شامل:

♦ کارنامه اولیه صادر شده از سوی جهاد دانشگاهی

♦ 6 قطعه عکس

♦ اصل و تصویربرابراصل شناسنامه داوطلب (تمام صفحات)

♦ اصل و تصویربرابراصل شناسنامه همسر و فرزندان (تمام صفحات) (در صورتی که داوطلب زمان ثبت نام متقاضی بهرمندی از مزایای مربوطه بوده است)

♦ اصل و تصویربرابراصل کارت ملی

♦ اصل و تصویربرابراصل کارت پایان خدمت/ معافیت دایم

♦ اصل و تصویربرابراصل مدرک تحصیلی

♦ مدارک بومی(اصل) مستندات مربوط به امتیاز بومی شهرستان *

♦ تاییدیه ایثارگری (در صورتی که داوطلب زمان ثبت نام متقاضی بهرمندی از مزایای مربوطه بوده است)

♦ تاییدیه سازمان بهزیستی (در صورتی که داوطلب زمان ثبت نام متقاضی بهرمندی از مزایای مربوطه بوده است)

 
*داوﻃﻠﺐ ﺑﻮﻣﯽ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻧﯽ (ﺑﻪ اﺳﺘﺜﻨﺎی ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان و ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺮاﮐﺰ  اﺳﺘﺎنﻫﺎ)
 
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻗﺎﻧﻮن اﺻﻼح ﻣﺎده 44 (ﻗﺎﻧﻮن ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺧﺪﻣﺎت ﮐﺸﻮری) ﻣﺼﻮب ﺳﺎل ۱۳۹۹ (ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ اﯾﺠﺎد اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﺮای داوﻃﻠﺒﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻧﯽ) ﺑﻪ اﺳﺘﺜﻨﺎی ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان و  ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن  ﻣﺮاﮐﺰ اﺳﺘﺎنﻫﺎ (در آزﻣﻮن اﺳﺘﺨﺪاﻣﯽ، داوﻃﻠﺒﯽ ﺑﻮﻣﯽ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ﺗﻠﻘﯽ ﻣﯽﺷﻮد ﮐﻪ «ﻣﺘﻮﻟﺪ» ﯾﺎ «ﺳﺎﮐﻦ ﺑﺎ ﺳﺎﺑﻘﻪ ده ﺳﺎل ﺳﮑﻮﻧﺖ» در ﻫﻤﺎن ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﺑﺎﺷﺪ. ﺑﻮﻣﯽ ﺑﻮدن اﻓﺮاد ﺑﻪ  ﻃﺮق ذﯾﻞ اﺣﺮاز ﻣﯽﮔﺮدد؛

۱- ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺤﻞ ﺗﻮﻟﺪ ﻣﻨﺪرج در ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ داوﻃﻠﺐ ﺑﺎ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﻮرد ﺗﻘﺎﺿﺎ ﯾﮑﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

ﺗﺒﺼﺮه: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ تغییرات ﺗﻘﺴﯿﻤﺎت ﮐﺸﻮری در ﺳﺎل ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ، در ﺻﻮرت اﺧﺘﻼف ﻧﻈﺮ ﯾﺎ اﺑﻬﺎم درﺧﺼﻮص ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺤﻞ ﺗﻮﻟﺪ، ﻣﻼک ﻋﻤﻞ ﻧﻈﺮ اداره ﮐﻞ ﺛﺒﺖ اﺣﻮال اﺳﺘﺎن ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.

۲- اﺳﺘﻔﺎده از اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻮﻣﯽ از ﻃﺮﯾﻖ ﺳﮑﻮﻧﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺄیید ﺳﺎﮐﻦ ﺑﻮدن و ﺣﺪاﻗﻞ ده ﺳﺎل ﺳﮑﻮﻧﺖ ﺑﺎ اراﺋﻪ  اﺳﺘﺸﻬﺎد ﻣﺤﻠﯽ)ﺑﺮاﺳﺎس ﻓﺮم ﭘﯿﻮﺳﺖ دفترچه راهنما ( ﻣﻤﻬﻮر ﺑﻪ ﻣﻬﺮ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪاری ﯾﺎ ﻧﯿﺮوی اﻧﺘﻈﺎﻣﯽ)ﭘﺎﺳﮕﺎه ﯾﺎ ﮐﻼﻧﺘﺮی ﻣﺤﻞ (در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﻮرد ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺑﺎ اراﺋﻪ ﻣﺪارک و ﻣﺴﺘﻨﺪات ذﯾﻞ اﻣﮑﺎنﭘﺬﯾﺮ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد : 

اﻟﻒ- داﺷﺘﻦ ﮔﻮاﻫﯽ  ﺗﺤﺼﯿﻞ در ﻣﻘﺎﻃﻊ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ  اﺑﺘﺪاﯾﯽ، راﻫﻨماﯾﯽ یا دﺑﯿﺮﺳﺘﺎن در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺤﻞ ﻣﻮرد ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺑﺎ ﺗﺄیید اداره آﻣﻮزش و ﭘﺮورش ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ؛ 

ب- ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ  ﮐﺎر رﺳﻤﯽ، ﭘﯿﻤﺎﻧﯽ و  ﻗﺮاردادی در ﺑﺨﺶ دوﻟﺘﯽ و ﻋﻨﺎوﯾﻦ ﻣﺸﺎﺑﻪ در ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮصی ﻣﺸﺮوط ﺑﻪ ﭘﺮداﺧﺖ ﺣﻖ بیمه.

ﺗﺒﺼﺮه: داﺷﺘﻦ ﮔﻮاﻫﯽ ﺗﺤﺼﯿﻞ در ﻣﻘﺎﻃﻊ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ اﺑﺘﺪاﯾﯽ، راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﯾﺎ دبیرﺳﺘﺎن در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺤﻞ ﻣﻮرد ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺑﺎ ﺗﺄیید اداره آﻣﻮزش و ﭘﺮورش ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺗﻤﺎم ﯾﺎ ﻗﺴﻤﺘﯽ از ﺳﺎﺑﻘﻪ ده ﺳﺎل ﺳﮑﻮﻧﺖ ﺑﻪ ﺷﺮط اراﺋﻪ اﺳﺘﺸﻬﺎد ﻣﺤﻠﯽ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﺗﺄیید ﺳﺎﮐﻦ ﺑﻮدن ﻓﻌﻠﯽ ﻓﺮد در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﺤﻞ ﻣﻮرد ﺗﻘﺎﺿﺎ ﻣﻼک ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻗﺮار ﮔﯿﺮد.



اجرای طرح نیروگاه خورشیدی

در مجاورت چاه­های کشاورزی استان خراسان جنوبی

 

مقدمه:

از جمله انرژی­های پاک و قابل دسترس، انرژی خورشید است که استفاده از آن آثار سوء زیست محیطی ندارد. ایران، از جمله کشورهایی است که قابلیت بالایی برای استفاده از انرژی خورشیدی دارد. داشتن نواحی بیابانی با شدت تابش بالا و روزهای آفتابی قابل­ توجه در طول سال (حدود 300 روز)، فرصت ارزشمندی بوجود آورده است تا بتوان با برنامه­ریزی دقیق سهم تولید برق از منابع تجدیدپذیر در کشور را به مرور افزایش داد.

قطعی برق چاه­های کشاورزی در ماه­های گرم سال مشکلاتی را برای تولید در بخش کشاورزی به دنبال داشته است. گلایه­ های بحق کشاورزان از ایجاد خسارت به محصول و تاسیسات چاه به دلیل قطعی­ های مکرر برق، لزوم برنامه­ ریزی برای حل این مشکل را ناگزیر کرده است. یکی از راه­های موثر برای مدیریت برق چاه های کشاورزی و جلوگیری از خسارت و کاهش تولیدات محصولات کشاورزی ایجاد نیروگاه­های خورشیدی در جوار چاه­های کشاورزی است که بنا به گفته مسئولین در صورت تامین حداقل 80 درصد دیماند مصرفی برق چاه های کشاورزی از طریق نیروگاه خورشیدی، این چاه ها از برنامه مدیریت مصرف برق و قطعی 5 ساعته روزانه معاف خواهند شد.

در حال حاضر وزارت نیرو، سازمان انرژی­های تجدیدپذیر و شرکت­های توزیع برق برای متقاضیانی که قصد سرمایه­گذاری در این صنعت را دارند، فرصت­هایی فراهم آورده ­اند. هم اکنون متقاضیان خانگی جهت احداث نیروگاه­های خورشیدی تا سقف 20 کیلووات، بسته به انشعاب برق موجود در ساختمان، می­توانند مجوز دریافت کنند. ورود سرمایه­گذاری­های کلان نیز با توجه به توجیه­پذیری اقتصادی، تضمین وزارت نیرو جهت خرید برق تولید شده به مدت 20 سال و الزام مشترکین با دیماند بالای 1 مگاوات بر اساس ماده 16 قانون جهش توسعه دانش بنیان تجدیدپذیر، برای تامین حداقل 5 درصد از نیاز خود از طریق نیروگاه­های تجدیدپذیر تا پایان سال 1405، رشد و توسعه احداث واحدهای نیروگاهی تولید برق خورشیدی در کشور را سرعت بخشیده است.

به طور کلی سیستم­های برق خورشیدی به دو دسته سیستم­های متصل به شبکه و  سیستم­های مستقل از شبکه تقسیم بندی می­شوند. در سیستم متصل به شبکه، برق تولید شده از انرژی خورشید به شبکه برق سراسری تزریق می­شود. در حقیقت در این سیستم، کاربر، برق تولیدی خود را به سازمان انرژی­های نو ایران (وزارت نیرو) می­فروشد. در این روش، برق تولید شده پس از تبدیل شدن بوسیله اینورترِ (مبدل) مخصوص سیستم­های متصل به شبکه و با استفاده از کنتورهای مخصوص دوطرفه، به شبکه برق سراسری تزریق خواهد شد. در این حالت کاربر در حقیقت یک نیروگاه کوچک خورشیدی احداث نموده است. اما در سیستم منفصل از شبکه، برق تولید شده از پنل خورشیدی، وارد باتری شده و در آن ذخیره می­گردد. اجزای تشکیل دهنده یک سیستم متصل به شبکه عبارتنداز: پنل خورشیدی، استراکچر سازه، اینورتر (مبدل)، کنتور دو طرفه و سایر تجهیزات از قبیل جعبه تقسیم، کابل، کلید، اتصالات و ... .

انعقاد تفاهم نامه

در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال با موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، به منظور کمک به ارتقاء جایگاه تولید در بخش کشاورزی و حمایت از مشارکت  مردم در امر تولید برق پاک و پایدار، با بهره­گیری از ظرفیت چاه­های کشاورزی، شبکه بانکی و سایر ظرفیت­های موجود در استان خراسان جنوبی در جهت ایجاد نیروگاه های خورشیدی، تفاهم نامه ای فی مابین استانداری خراسان جنوبی به نمایندگی جناب آقای جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی، سازمان جهاد کشاورزی به نمایندگی جناب آقای محمد حسین اکبری، بانک قرض الحسنه مهر ایران استان به نمایندگی جناب آقای محمدحسین فرهمند، شرکت توزیع نیروی برق استان به نمایندگی جناب آقای مهدی دادگر و اتاق اصناف کشاورزی استان به نمایندگی جناب آقای سیدمحمود هاشمی زاده که با طراحی و پیشنهاد سازمان جهاد کشاورزی تهیه گردیده است،  منعقد گردید.

ضرورت اجرای طرح:

بر اساس آیین نامه ابلاغی وزارت محترم نیرو، مقرر شده است در راستای مدیریت مصرف بهینه برق و در چهار ماه پیک مصرف (تیر لغایت شهریور ماه)، در ساعات اوج مصرف (از ساعت 11 الی 16) برق کلیه چاه­های کشاورزی ایران به مدت 5 ساعت قطع گردد. با توجه به اینکه زمان آبیاری قریب به 95 درصد از چاه­های کشاورزی بر مدار 12 شبانه روز می­باشد؛ اعمال این محدودیت، منجر به خاموشی 60 ساعته چاه­های کشاورزی (حدود 3 شبانه روز) و افزایش مدار آبیاری از 12 به 15 شبانه روز خواهد گردید که شوک این تاخیر سه روزه در آبیاری باغات و مزارع به عنوان نمونه در محصول عناب در مرحله گلدهی باعث ریزش گل و در هر مرحله از مراحل میوه­دهی باعث چروک شدن محصول و در نهایت باعث بروز خسارات فراوان و کاهش تولید در بخش کشاورزی می­گردد.

در جهت چاره­جویی برای حل این مشکل و جلوگیری از بروز خسارت به تولید بخش کشاورزی در سالی که توسط مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، می­بایست با برنامه­ریزی­های دقیق، علاوه بر جلوگیری از کاهش تولید محصول و در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، با استفاده از همت، ابتکار، سرمایه و مشارکت مردم زمینه افزایش تولید را نیز فراهم کرد؛ بطوری که طرح مذکور در همین راستا پیشنهاد می­گردد و می­تواند علاوه بر جلوگیری از کاهش تولید محصولات کشاورزی و افزایش میزان تولید برق، مشارکت جدی مردم را نیز بهمراه داشته باشد.

اهداف طرح

  • خارج شدن چاه­های کشاورزی از برنامه قطعی برق در ساعات اوج مصرف و عدم ایجاد خلل در مدار آبیاری چاه و جلوگیری از کاهش عملکرد در واحد سطح
  • مدیریت برنامه قطعی 5 ساعته برق چاه­های کشاورزی
  • کمک به افزایش/جلوگیری از کاهش تولید محصولات کشاورزی
  • افزایش تولید برق پاک
  • مشارکت موثر و واقعی مردم در امر سرمایه­گذاری و تولید
  • استفاده بهینه از منابع بانکی با مشارکت مردم
  • هماهنگی جهت دریافت کمک و مساعدت دولت در اجرای این طرح یا تامین تسهیلات لازم برای چاه­های کشاورزی.

 

فرآیند اجرای نیروگاه های خورشیدی در مجاورت چاه های کشاورزی(با اخذ تسهیلات بانکی)



Visitor statistics

Today0
Yesterday0
This Month0
Total114134
شخصی سازی رنگ بندی
شخصی سازی فونت